Οργάνωση Webinar - Διαδικτυακά Συνέδρια

H χρήση των webinars είναι ένα δυνατό εργαλείο το οποίο προσφέρει τεράστια αξία στην επιχείρηση σας. Ένα από τα πολλά τους πλεονεκτήματα είναι ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκατοντάδες ανθρώπους από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου την ίδια χρονική στιγμή και να τους ενημερώσετε με την βοήθεια εξειδικευμένων καλεσμένων για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε. Επιπλέον, τα webinars, μέσω της πλατφόρμας μας, μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας να διαφοροποιηθεί σημαντικά από τον ανταγωνισμό καθώς αποτελεί μια διαδικασία που δεν εφαρμόζουν πολλές επιχειρήσεις.

webinar
webinar

Δημιουργούμε ξεχωριστά webinar που βασίζονται στο brand σας

Η ομάδα μας δημιουργεί για εσάς προσαρμοσμένες σελίδες και γραφικά για το κάθε webinar, σύμφωνα με το ύφος και τα χαρακτηριστικά του brand σας. Πιο συγκεκριμένα κατασκευάζουμε την σελίδα υποδοχής η οποία θα περιλαμβάνει το welcoming message, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες του webinar όπως το πρόγραμμα και τα στοιχεία των ομιλητών καθώς και ένα σύντομο εισαγωγικό βίντεο σχετικά με το πρόγραμμα του webinar. Επιπλέον, φτιάχνουμε προσαρμοσμένη σελίδα η οποία θα φιλοξενεί το livestream του webinar και θα είναι διακοσμημένη από εικαστικά της επιλογής σας  καθώς και τα προσαρμοσμένα παράθυρα των ομιλητών. Τέλος, υπάρχει ξεχωριστή σελίδα στην οποία θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των καλεσμένων οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το webinar σας.

Προκειμένου το webinar να είναι πιο διαδραστικό και να κρατάει το ενδιαφέρον των ακροατών σας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω υπηρεσιών:

  • Σύστημα live ερωτήσεων: Οι ακροατές μπορούν να γράφουν τις ερωτήσεις τους   κατά την διάρκεια του webinar και οι ερωτήσεις που θα ψηφιστούν ως οι καλύτερες, από τους υπόλοιπους ακροατές, θα απαντηθούν από τους ομιλητές.
  • Σύστημα live δημοσκοπήσεων: Κατά την διάρκεια του webinar θα πραγματοποιούνται live δημοσκοπήσεις με ερωτήσεις της επιλογής σας προκειμένου να συλλεχθούν χρήσιμα δεδομένα.
  • Σύστημα live tweets: Κατά την διάρκεια του webinar υπάρχει η επιλογή να εμφανίζονται live τα tweets των ακροατών που αφορούν το webinar (μέσω Tweeter) στην σελίδα που πραγματοποιείται η live μετάδοση.

Προσαρμοσμένη σελίδα livestream

Σε αυτή την σελίδα τοποθετούνται οι ομιλητές σε ένα προσαρμοσμένο πλέγμα καθώς και παίρνει μέρος η παρουσίαση τους σύμφωνα με το θέμα και το πρόγραμμα του webinar. Εδώ επίσης βρίσκεται και το σύστημα live σχολιασμού των θεατών το οποίο περιέχει και τα live polls και τις ερωτήσεις.

Προσαρμοσμένη σελίδα εγγραφών

Σε αυτή την σελίδα οι καλεσμένοι γράφουν τα στοιχεία τους (περιοχή διαμονής, είδος απασχόλησης, από που ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο webinar) καθώς και τυχόν ερωτήσεις που θέλετε να τους απευθύνεται. Τέλος, ύστερα συνεννόησης με εσάς, μπορούμε να κάνουμε την εγγραφή για το webinar να είναι επί πληρωμής.

Webinar Report

Στο τέλος κάθε webinar σας προσφέρουμε ένα report το οποίο περιλαμβάνει όλα τα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία του webinar σας. Μερικά από αυτά είναι ο αριθμός των εγγεγραμμένων, ο αριθμός των ατόμων που απάντησαν στις δημοσκοπήσεις, οι απαντήσεις των δημοσκοπήσεων, οι απαντήσεις των ερωτηματολογίων (serveys) καθώς και οι απαντήσεις της σελίδας εγγραφών.

Email Marketing

Μέσω αυτού του συστήματος αποστέλλονται email για την πραγματοποίηση της εγγραφής, email υπενθύμισης μιας μέρα πριν και μιας ώρα πριν την έναρξη του webinar καθώς και email για την ευχαριστία παρακολούθησης και την αποστολή του πιστοποιητικού παρακολούθησης. Επιπλέον, τα email που έχουν συλλεχθεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες.

Webinar Survey

Δυνατότητα υποβολής ερωτηματολογίου (survey) μετά την λήξη του webinar. Το ερωτηματολόγιo απαρτίζεται από ερωτήσεις της επιλογής σας, όπως για παράδειγμα πόσο ευχαριστημένοι έμειναν οι  ακροατές και αν τους φάνηκε χρήσιμο το συγκεκριμένο webinar.

Webinar Certificate

Η ομάδα μας προσφέρει στον κάθε εγγεγραμμένο ξεχωριστά πιστοποιητικό παρακολούθησης του webinar αναγράφοντας πάνω το ονοματεπώνυμο του.

Η λίστα με τους ικανοποιημένους πελάτες μας μεγαλώνει...

Efad Webinar

SGK Palamas Conference

Efad - Emf Webinar

Efad - General Mills Webinar

Efad - Htg Webinar

Efad - Eupha Webinar

Efad - Emf Webinar 2

Paschalis Dellios

Soul Garage