Διαχείριση Social Media

Το Facebook και το Instagram είναι οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες Social Media με την μεγαλύτερη απήχηση παγκοσμίως , έχοντας περισσότερους από 2.6 δις και 1δις ενεργούς χρήστες το μήνα αντίστοιχα. Xρησιμοποιώντας αυτές τις πλατφόρμες με τον κατάλληλο τρόπο μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα τεράστιο κοινό. Τα Social Media με την κατάλληλη στρατηγική μπορούν να απογειώσουν την φήμη της επιχείρησης σας, να την βοηθήσουν να κερδίσει μεγαλύτερη αναγνωρισημότητα σαν μάρκα (brand) καθώς και να αποκτήσει μεγαλύτερο και πιο αφοσιωμένο κοινό. Η σωστή διαχείριση των Social Media είναι κάτι που απαιτεί χρόνο και στρατηγικό πλάνο ώστε να έχει πραγματικά και ουσιώδη αποτελέσματα. Κατανοούμε πως πολλές επιχειρήσεις δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο και τα κατάλληλα εργαλεία για να διαχειριστούν οι ίδιες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους, γιαυτό η εξειδικευμένη ομάδα των Social Guru έρχεται για να σας βοηθήσει. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική διαχείριση των Social Media της επιχείρησης σας  προσφέροντας τα εξής:

Διαχείριση social media

Δημιουργούμε νέο προφίλ στις πλατφόρμες Social Media ή αναβαθμίζουμε το ήδη υπάρχον

Εάν δεν διαθέτετε ήδη κάποιο προφίλ στα  Social Media η ομάδα μας θα σας δημιουργήσει ένα από το μηδέν. Αν έχετε ήδη προφίλ τότε αναλαμβάνουμε να το βελτιώσουμε σε όλους τους τομείς για να είναι πιο ελκυστικό για το κοινό και να βοηθάει την επιχείρηση σας να αποκτήσει νέους πελάτες.
Product Photography - Cake
Product Photography - Ice Cream

Φωτογραφίζουμε τον χώρο της επιχείρησης σας και τα προϊόντα σας

Ο επαγγελματίας φωτογράφος μας επισκέπτεται μια φορά κάθε μήνα την επιχείρισή σας για να φωτογραφίσει και να βιντεοσκοπήσει τους χώρους της καθώς και τα προϊόντα τα οποία προσφέρετε. Ο φωτογράφος μας βγάζει 20-30 φωτογραφίες τις οποίες στην συνέχεια επεξεργάζεται για να υπάρχει βέλτιστο αποτέλεσμα.

Διαχείριση social media
Διαχείριση social media

Δημιουργούμε αναρτήσεις και ιστορίες

Η έμπειρη ομάδα μας δημιουργεί 3-4 προσαρμοσμένες αναρτήσεις υψηλής ποιότητας ανά εβδομάδα, οι οποίες συνδυάζουν το φωτογραφικό και βιντεογραφικό υλικό που έχει ήδη συλλεχθεί από τον φωτογράφο μας. Επιπλέον, βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά (#hastags) για να συνοδεύουν την δημοσίευση σας και συντάσσουμε προσαρμοσμένες περιγραφές έτσι ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των θεατών και να τους ενημερώσουν εύκολα και άμεσα για την επιχείρηση σας καθώς και τα προϊόντα της. Επιπλέον, δημιουργούμε 3-4 ελκυστικές ιστορίες (stories) ανά εβδομάδα για τα προφίλ σας, οι οποίες θα δίνουν στον θεατή την δυνατότητα να αλληλοεπιδράσει με την επιχείρηση σας με πολλούς τρόπους.

Η ποιότητα των αναρτήσεων σας στα Social Media διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο  στην εικόνα που έχει το κοινό για την επιχείρηση σας. Επιπλέον, η επιλογή στρατηγικών hashtags βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό την δημοσίευση σας να έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό καθώς και να προβληθεί σε περισσότερους χρήστες των  Social Media, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημοσιότητα στο προφίλ σας. Τέλος, οι ιστορίες που θα δημιουργούμε για το προφίλ σας θα δίνουν την δυνατότητα στο κοινό να  αλληλοεπιδράσει με το προφίλ σας μέσω δημοσκοπήσεων, ερωτήσεων και ψηφοφοριών. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να έχετε ένα ποιο engaged κοινό, το οποίο θα μπορείτε να μετατρέψετε σε μελλοντικούς καταναλωτές.

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη του προφίλ σας

Με την χρήση ειδικών προγραμμάτων και τεχνικών βρίσκουμε καταναλωτές που αλληλοεπιδρούν με προφίλ παρόμοιου περιεχομένου με το δικό σας και τους ακολουθούμε. Οι περισσότεροι από αυτούς θα σας ακολουθήσουν πίσω, κερδίζοντας έτσι 100- 500 στοχευμένους ακόλουθους κάθε μήνα. Ο αριθμός αυτός συνδέεται άρρηκτα από το είδος της κάθε επιχείρησης αλλά και το είδος του περιεχομένου της.

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες στην ανάπτυξη ενός προφίλ στα Social Media είναι η αύξηση του αριθμού των ακολούθων του προφίλ σας. Με τις μεθόδους και τα εξειδικευμένα προγράμματα που χρησιμοποιούμε μπορούμε όχι απλά να αυξήσουμε τον αριθμό τον ακόλουθων σας αλλά και να εφοδιάσουμε το προφίλ σας με στοχευμένους καταναλωτές οι οποίοι ενδιαφέρονται για παρόμοιες υπηρεσίες ή παρόμοια προϊόντα με αυτά που προσφέρετε. Έτσι, προβάλλοντας τους τα κατάλληλα ερεθίσματα και το κατάλληλο περιεχόμενο μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε πιστούς πελάτες σας. Τέλος, με αυτή την στρατηγική θα παρατηρήσετε σημαντική αύξηση και στον αριθμό των likes και comments ανά δημοσίευση καθώς και στο engagement του προφίλ σας.