Κατασκευή Ιστοσελίδας

H ιστοσελίδα σας σας είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ που διατίθενται για την επιχείρησή σας. Η κατοχή μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα που κάνετε για να επενδύσετε στην ηλεκτρονική σας ταυτότητα, η οποία με την σειρά της θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τον ιστότοπο σας σε εργαλείο εύρεσης νέων πελατών. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της ύπαρξης μιας ιστοσελίδας είναι ότι είναι προσβάσιμη σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Έτσι, όντας ένα από τα πρώτα μέρη με τα οποία θα έρθει σε επαφή ο καταναλωτής με την εταιρία σας, οφείλει να είναι ελκυστική, εύκολη στην περιήγηση καθώς και να τον βοηθά να σχηματίσει μια θετική γνώμη τόσο για το εμπορικό σήμα της εταιρίας όσο και για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η έμπειρη ομάδα των Social Guru κατασκευάζει την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας και σας προσφέρει τα εξής:

Κατασκευή Ιστοσελίδας - Website Designed by Social Guru Sample Screenshot
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Website Designed by Social Guru Sample Screenshot
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Website Designed by Social Guru Sample Screenshot

1. Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα και το brand σας

Πρώτο βήμα είναι η επιλογή ενός ξεχωριστού domain, το οποίο βασίζεται στο όνομα της επιχείρησης σας καθώς και δημιουργούμε ένα προσαρμοσμένο λογότυπο (logo) αν δεν διαθέτετε ήδη. Στην συνέχεια, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες γραφίστες της ομάδας μας, σχεδιάζουμε μια ιστοσελίδα βασισμένη στις δικές σας προτιμήσεις και ικανή να εκπροσωπήσει το ύφος της επιχείρησης σας.

Το λογότυπο είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της επιχείρησης σας καθώς θα μπορούσαμε να πούμε πως συνδέεται άμεσα με την ταυτότητα της. Γι’ αυτό τον λόγο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην δημιουργία ενός διαχρονικού και καλαίσθητου logo το οποίο θα βοηθάει τον κάθε καταναλωτή να αναγνωρίζει την επιχείρηση σας όταν το βλέπει. Εξίσου σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η ιστοσελίδα σας. Η έμπειρη ομάδα μας είναι ικανή να κατασκευάσει μια μοντέρνα ιστοσελίδα που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας, θα είναι εύκολη στην χρήση και θα προσφέρει στον κάθε επισκέπτη μια ευχάριστη καταναλωτική εμπειρία.

Yacht Photography
Hotel Photography
Business Photography
Product Photography - Cake

2. Φωτογραφίζουμε τον χώρο της επιχείρησης σας και τα προϊόντα σας

Ο επαγγελματίας φωτογράφος της ομάδας μας επισκέπτεται τον χώρο σας ώστε να φωτογραφίσει και να βιντεοσκοπήσει την επιχείρησης σας καθώς και τα προϊόντα της,  προκειμένου να υπάρχει άφθονο υλικό υψηλής ποιότητας για να χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα σας. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την επεξεργασία των φωτογραφιών με ειδικά προγράμματα προκειμένου να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

‘Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα σας διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς την αναβαθμίζουν και προσδίδουν επιπλέον αξία στην επιχείρηση σας. Μια σελίδα η οποία διαθέτει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας μπορεί πιο εύκολα να κερδίσει την προσοχή του επισκέπτη και να τον κρατήσει περισσότερη ώρα πριν να αποχωρήσει από αυτή. Έτσι, ενημερώνοντας τον άμεσα και αναλυτικά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας μπορεί εύκολα να τον μετατρέψει σε πελάτη. Άλλωστε μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις!

3. Copywriting & SEO

Η χρήση ενός δυνατού και ελκυστικού περιεχομένου έχει ιδιαίτερη σημασία  για την επιχείρηση σας, καθώς μπορεί να την βοηθήσει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Εδώ έρχεται να σας βοηθήσει η ομάδα των Social Guru! Προκειμένου να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δημιουργούμε για εσάς ένα ευανάγνωστο και ελκυστικό περιεχόμενο. Οι επαγγελματίες copywriter της ομάδας μας είναι άτομα με αρίστη κατανόηση του καταναλωτικού κοινού και γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τον γραπτό λόγο για να προσελκύσουν τους καταναλωτές. Με τον στοχευμένο γραπτό λόγο ενθαρρύνετε και παρακινείτε ευκολότερα τον επισκέπτη της σελίδας σας να πραγματοποιήσει μία συγκεκριμένη ενέργεια που θα ωφελήσει την επιχείρηση σας, όπως μια αγορά. Επιπλέον, φροντίζουμε στο περιεχόμενο που δημιουργούμε για εσάς να χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά (SEO) . Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άψογη εκτέλεση των στρατηγικών SEO προκειμένου το site σας να έχει μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και να κατατάσσεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

4. Αναλαμβάνουμε το Hosting της ιστοσελίδας σας

Αφού κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας φροντίζουμε να την φιλοξενήσουμε στον ειδικά διαμορφωμένο server μας. Ο server μας εγγυάται γρήγορους χρόνους φόρτωσης στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας καθώς και την απαιτούμενη  ασφάλεια για την σωστή της λειτουργία της.

Σύμφωνα με τις έρευνες της Google, ο χρόνος φόρτωσης μιας ιστοσελίδας μπορεί να επηρεάσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την επιτυχία της και τις πωλήσεις που θα αποφέρει. Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα του χρόνου φόρτωσης της σελίδας έχουν τον υψηλότερο αντίκτυπο στα ποσοστά μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες. Τα ποσοστά αυτής της μετατροπής μειώνονται κατά μέσο όρο κατά 4,42% με κάθε επιπλέον δευτερόλεπτο χρόνου φόρτωσης.

Η λίστα με τους ικανοποιημένους πελάτες μας μεγαλώνει...

E-Patsidis

Efpolis Development

Enalia Rent a Boat

Lady G 2 Yacht

Olive Tree Suits

Soul Garage

Paschalis Dellios

Smile per Mile

Soul Garage